Julen kom tidigt i år :)

Jag och jennifer har ju viljat flytta hemifrån så fort som möjligt och nu så har vi äntligen fått en lägenhet i tumba! Eller det är egentligen inte en lägenhet utom ett slags minihus! :D Helt underbar liten lya vi har hittat. Den är 50kvm stor och otroligt mysig. Kommer lägga ut bilder på den senare när jag har fixat kamera.

Vad har jag gjort mera? Jo just det jag har fixat möbler till lägenhet också! Dom är väldigt fina och biler får ni också senare på dom.

Sen så har jag och Jennifer shoppat sönder! Har köpt massvis med julklappar så man får hoppas de som får klapparna blir nöjda. Nu när jag flyttar hemifrån så måste man ju börja betala hyra och mitt jobb är ju inte världens mest välbetalda jobb så jag håller på att söka nytt jobb inom it support. Har sökt x antal support jobb med fast lön som verkar väldigt roliga och mycket bättre än vad jag har nu så man får hoppas att de hör av sig.

Imorgon kommer min tvillingbror hit till sthlm från malmö och ska fira jul med la familia, ska bli hur trevligt som helst har saknat han fett mkt! Sen den 26e så åker jag, Jennifer och brorsan buss till småland och ska på släktmiddag! Ska bli så kul! :D har saknat dom jättemycket. Sen efter det så ska jag och Jennifer på crosscon som är ett rollspellskonvent som några vänner till oss anordnar varje år, hur kul som helst. Sen så blire nyårsfest i småland också hos Johan A, då jävlar ! :D Det var väl allt jag kommer på om vad jag ska göra under min semester hehe, sen så har jag precis fixat ett nytt spel jag håller på att skriva en recension på med, den lär vara färdig om någon dag eller två!

God Jul och Gott nytt på er vänner så hörs vi!


Lägenheten was awesome!

Jag och jennifer var på lägenhetsvisning i tumba igår och den var så otroligt fin! en stor tvåa på 57 kvadratmeter. inga möbler ingick men det blir inga problem om vi nu får den! Hyran var inte så farlig heller, allt som allt 5500kr! :)

Hoppas verkligen vi får den, skulle vara så underbart! En egen lägenhet liksom! fyfan vad härligt!!!

mitt huvud kommer sprängas när som helst..

Sitter här på jobbet och det är en timma kvar och det känns verkligen som mitt huvud ska explodera och från mitt huvud kommer det springa ut små arga ericsson anställda...galet alltså..Jag kommer skippa julbordet pga detta :( skulle verkligen vilja gå men jag skulle bara däcka direkt där borta. BAJS!


Sagor för vuxna



Nu är det såhär att jag har börjat spela fable 2 och jag vill bara berätta för er gamers där ute varför jag älskar detta spel såpass mycket.

Vid första blicken är fable 2 en mysig, snygg paketerad saga. Rollen som en hjälte med ödet att hämnas sin syster är väl inte världens mest orginella handling men den gör sitt jobb. Fantasyvärlden Albian som det finns banditer, odjur och en otrolig mängd uppdrag där man kan tjäna pengar och xp som gör att man blir allt starka och kan köpa nya färdgheter och vapen. Med mina val förändras ockå min karaktärs utseende. Den unga smärta oskuldsfulla kille som ger sig ut på äventyr är vid spelets gång en väldigt brutal och ilsken människa som ser väldigt brutal och arg ut, han har t.om horn som sticker ut på pannan! Men så går det om man går runt och dödar oskyldiga och skäl från dom osv hehe >:)

Det är så mycket frihet i detta spel som gör det såpass bra med! Det beror helt på spelaren hur hans val gör handlingen osv. Man väljer själv om man vill spela man eller kvinna, och under spelets gång kan man då träffa partners av olika kön, ha one night stands, få könsjukdomar, bli pappa, köpa hus och bilda familj.

Spelet handlar väldigt mycket om respekt. I byarna räcker det inte att jag springer omkring och gör goda gärningar. Jag måste skapa en image. Jag bytte t.ex namn från sparrow till det brutala namnet shadowfiend! en trubadur får 10 guld för att komponera en sång om mig, en stenhuggare får i uppdrag att göra skulptera en staty där jag spänner musklerna. Sen kan man ju sprida skräck om man nu vill det också! >:)

Fable 2 är ett smart fängslande och väldigt roligt spel. Tillsamans med relationsbyggandet är detta ett väldigt intressant sätt att skapa en känsla i mina äventyr i albion, att questen VERKLIGEN har en mening. För om jag dräper ett monster i skogen och ingen hör talas om det, gör det då någon nytta?


Spelet får 5 av 5 monster!

Varför tränar jag?

Jag har fått många frågor till varför jag tränar såpass mycket som jag gör, och anledningen till detta är..att jag älskar det!

Jag älskar att känna känslan att pumpa musklerna så hårt så dom nästan spricker

Jag älskar att öka i kg på hantlarna/bänken osv

Jag älskar att se resultat!

Jag älskar att gymma?


Men jag tycker fortfarande jag inte är någon träningsnarkoman, kanske lite men inte speciellt.

Det enda tråkiga med att gymma är att man måste gå på diet och satsa på konditionträning senare om man verkligen vill se resultaten riktigt ordentligt, och jag hatar verkligen detta. Men som sagt "No pain, No gain" ;-)

Man kanske borde satsa på en bodybuilder karriär eller vad tycker ni? Lite anabola hit och ditt osv...HAHAHAH nej jag skojar med er...OR AM I!?


Helgen var nääjz!

Tjo, helgen har varit mycket bra! Jag och Jennifer åkte iväg till en fest i fredags kväll hos william i hagsätra, det var riktigt skoj att få träffa grabbarna och jennifer hade ju aldrig träffat dom heller så det var ju bra att hon fick chans till att få träffa dem också! Hon tyckte dom var lite omogna men vf dom är ju 90or? :P Jag drack också lite på festen det var JÄVLIGT onödigt...drack ett glas rom.... så jag kunde inte träna i söndags :( Så nu måste jag träna mån,tis och ons...förjävligt men men, no pain no gain?

Sen i lördags gjorde jag typ ingenting, Jennifer skulle jobba så jag var typ bara hemma och gejmade...nörd som jag är ^^

Fable 2 spelade jag, galet roligt spel!

Sen i söndags så åkte jag och jennifer in till stan för att fika och köpa julklappar! ;D Vi fikade vid plattan på ett rätt så mysigt cafe, dock så smakade jennifers daimtårta bajs. Den var fan gammal eller nåt. Sen efter det gick vi runt i marknaden på plattan, hittade inget roligt alls i marknaden :( Men sen drog vi till gallerian och där hittade jag några julklappar till aston ( min lillebror ) Sen så sprang vi iväg till webhallen och där köpte jag och jennifer nya hörlurar till våra mp3 spelare! Jag köpte några schyssta KOSS lurar och jennifer köpte några schyssta sennheiser lurar ^^ Sen så köpte jag min julklapp till min andra bror ^^ Får hoppas att de gillar presenterna! Sen efter vi var på webhallen drog vi till bandhagen köpte lite food och sen så tog vi bussen hem :) Var en riktigt schysst dag!

Lättdeffa är svårt! :(

Jo det är ju såhär att jag har ungefär deffat i en vecka nu väldigt lätt också, men det är fortfarande riktigt svårt!  Räkna kalorieintag,konditionträning,akta sig för godis och snacks. Fan jag har ju alltid kört på enbart styrka tidigare och nu ska man börja ha konditionspass?! min kondition är som en 70 årings som har rökt i runt 50 år...=P okej, inte så dåligt är det men nästan!  ;-) Och idag ska man gymma med. Jag har märkt att nu när jag deffar lite lätt så har jag gått ner rätt så mycket i vikt pga detta, det är väldigt jobbigt eftersom jag gillar att lyfta tungt hehe, men det är väl smällar man får ta om man vill bli rippad som fan. Vi hörs senare grabbz and girlz.


Twilight igår!

Jag och jennifer stack iväg på bio igår i heron city och såg Twilight, den var verkligen bra! Hade verkligen inga förväntingar alls på denna film. Gick med jennifer som sällskap men oj vad den var bra! Alla skådespelare gjorde bra ifrån sig och den var väldigt bra regisserad och vissa tjejer var verkligen döheta! It was awesome!

Välkommen till min nya blogg!

Alright då har man gjort en blogg! Varför vet jag inte riktigt ha väl tråkigt antar jag hehe, men hoppas ni gillar det kommer få läsa här senare! peace out acetown.

RSS 2.0