Warhammer 40,000: Space Marine Trailer

THQ har berättat att Relic håller just nu på att utveckla Warhammer 40,000: Space Marine till PS3 och xbox360.

Det är ett actionspel med blandning av rpg, närstrider och vapen. Jag tycker det ser riktigt lovande ut på trailern som de har släppt. Här har ni den om ni också vill se den :)

Star Trek Recension





Star Trek har alltid varit nummer två i min science fiction lista. Ettan i listan är såklart Star Wars! Jag har alltid tyckt att Star Wars är så mycket bättre än Star Trek, antagligen för jag verkligen gillar "the force" och lightsabers osv . Men J.J Abrams  omstart på Star Trek gjorde verkligen så att de nya Star Wars filmerna såg väldigt dåliga ut i jämnförelse med denna film.

Filmen började som en riktigt Sci Fi adrenalin rush. I denna film får vi se James T. Kirk som vi all visste fanns men inte fick se något utav tidigare. Denna Kirk är riktigt "Bad ass" Han är också en Riktigt kvinnokarl och en sådan actionhjälte alla killar vill växa upp till att bli. Det är inte heller bara Kirk som är otroligt cool och häftig i denna film, vi har också Spock som spelas utav Zachary Quinto som passar helt perfekt att spela spock. Abrams använde verkligen sitt huvud när han fixade skådespelarna till denna film för alla passar in helt perfekt. Denna gång försöker Gänget på USS  Enterprise göra sitt bästa att inte bli slaktade utav den onda i filmen som heter Nero(Eric Bana) och tro det lovas mycket kick ass scener. Sen har vi också Karl Urban som stal scenen totalt som Dr.Leonard "Bones" McCoy.

Om jag ska vara ärlig så hade jag inte så starka förhoppningar om att denna film skulle vara bra. Oftast tycker jag att såna här omstartningar av serier/filmer som har funnits inte fungerar särkilt bra. Jag trodde iaf att jag skulle få se riktigt grymma science fiction effekter ( Som jag gjorde! ) Redan efter 10min av filmen så visste jag att denna film hade mera än bara special effekter.Allt som Lucas gjorde fel med sina nya filmer gjorde J.J Abrams rätt med denna. Det spelar ingen roll om du är en Star Trek nörd eller inte, denna film kommer göra så du blir en Star Trek nörd. Om ni inte har sett denna ännu så fixa biobiljetter och se den nu direkt! Detta kan definitivt vara årets film.

Oh förresten Kirk k*****r gröna brudar!

Filmen får 4.5/5

Xmen Origins Wolverine Recension


Jag, Jennifer och några vänner såg nyss Xmen Origins Wolverine och tänkte berätta för er om vad jag tyckte om filmen.

Jag har alltid gillat dom tre första xmen filmerna, även fast Singer inte var med och regisserade X3 som enligt mig hade gjort X3 så mycket bättre. Han gjorde Superman Returns istället som jag tyckte inte alls var lika bra. Så jag var rätt så ivrig att se Wolverine filmen. Mest för att se hur hollywood har knutit ihop allt. Jag är säker att denna film hade inte alls lika stor budget som de tidigare xmen filmerna för att han som regisserade denna film, Gavin Hood är relativt okänd.

Det märkte jag att han för för vissa scener som man redan har sett fick man se om x antal gånger. Sen har vi en scen när Wolverine tar fram sina klor och det ser väldigt Serieaktigt och fult datagjort ut. Regissören gjorde vissa actionscener lite för larviga, som att hugga ner en brandstege och det såg väldigt larvigt och fult ut. Detta är exakt en sådan sak en erfaren regissör skulle undvika. Allt som allt så är filmen ett helt okej tilläg till xmen filmerna. Men mycket likt Terminator filmerna, när orginal regissören lämnar projektet som han har byggt upp och låter någon annan ta över så blir det såhär. Skeppet driver i samma riktning som föregångarna, visst skeppet är fortfarande ett bra skepp men om någon annan hade styrt skeppet så hade filmen blivit så mycket bättre.


Filmen får 3/5 Wolverine klor!


Vad man har köpt i helgen!

Köpte dom här två spelen! Ghost Recon 2 och Marvel Ultimate Alliance. Ghost Recon 2 köpte jag bara för att jag älskar spela co-op spel och två utav mina vänner har detta så det är alltid kul att spela ihop med vänner :) När det gäller Marvel Ultimate Alliance så är jag en serietidningsgalning och jag älskar marvel universumet och så har jag fått reda på att marvel ultimate alliance 2 kommer snart så detta måste ju bara spelas igenom tills tvåan kommer ut. Sen köpte jag en fin kamera med på Teknik Magasinet för 1000kr som jag tog bilden med :) en väldigt prisvärd kamera faktiskt.


 


Brütal Legend trailer

Brütal Legend utvecklas av Double Fine och kommer att släppas i "rocktober" av Electronic Arts till Xbox360 och Playstation3. Spelet handlar om Eddie Riggs, en heavy metal rodie som en kväll blir drabbad av enolyckhändelse senare ligger Eddie Riggs medvetslös på golvet, blodet droppar från hans huvud, ner i hans bältesspänne och gör att något vaknar till liv. Eddie inser då att han är i en "heavy metal" värld. Personligen tycker jag det låter hur grymt som helst! Och om ni känner igen rösten som eddie har och inte kommer på det på rak arm så är det Jack Black som är Eddie Riggs röst. Det här ett måste ha spel. Så håll utkik efter det under rocktober ;)



RSS 2.0