Johnnie To's Vengeance Trailer

Johnnite To regissören till filmer som Mad Detective,Election 1, 2 och Fulltime killer håller nu på med en ny film som heter Vengeance. Detta är To's första internationella och engelsktalande film så vi får hoppas att filmer blir bra!

I huvudrollen så har vi franska sångaren och skådespelaren Johnny Hallyday som spelar en fransk lönnmördare som åker till Hong Kong för att hämnas för att hans familj har blivit brutalt mördade. Andra skådespelare som är med är Anthony Wong och Simon Yam som är otroligt duktiga skådespelare. Denna film är nästan ett måste att se! Hoppas ni gillar trailern.

Lyssna på bra musik medans ni läser min blogg!

Då har man en Jukebox här på min blogg så ni kan lyssna på bra spelmusik när ni läser min blogg. Favoritlåtarna är nog Theme of Laura och Way to fall. Kommentera gärna om ni gillar låtarna :)


Tekken 6 trailer

Namco Bandai har släppt en ny trailer till fightingspelet Tekken 6 och jag måste säga att det ser väldigt lovande ut, jag har ju alltid älskat tekken serien så det ser ut som jag har nåt att se fram emot :)

Världens bästa fightingspel kommer igen i sommar!?

Herregud vad jag glad jag är, i sommar så kommer världens bästa fightingspel till xbox360 och playstation 3. Spelet heter Marvel vs capcom 2. Jag kan seriöst inte vänta detta är den bästa spelrelaterade nyhet jag har hört på länge!Detta är enligt mig ett av de bästa fightingspelen som någonsin har gjorts.Har nötat Dreamcast versionen på detta spel otroligt mycket hos en gammal vän för ett bra tag sen. Jag är så hyped just nu! Det kommer bli så kul att spela det online! Om ni gillar fightingspel så är detta ett måste.


Valborg på torsdag!

Då är det valborg på torsdag då och vad ska man göra då egentligen? Jag hade tänkt grilla hemma hos mig med några vänner och dricka lite och ha det allmänt trevligt så det lär bli nice =D lär ta lite bilder då med hehe

Ciao

The Elder Scrolls IV: Oblivion - en värld för sig.

Jag kom ihåg när jag först fick detta underbara spel till pc för ett bra tag och jag hade faktiskt knappt några förväntingar alls på det. Jag trodde att det skulle vara rätt så medelmåttigt men oj vad jag hade fel. Redan i början av spelet när man fick skapa sin karaktär var ju helt underbart! Det fanns ju så många val om hur man vill göra den och vad man vill vara för klass. Fängelset som är enligt mig ett slags intro till spelet är väldigt underhållande också men det bästa är nog när man kom ut ur det hemska fängelset och ser den underbara värld som Bethesda Softworks har skapat. Det var som nåt jag aldrig tidigare har kännt i ett spel. Atmosfären,Grafiken,Musiken och designen och stridssystemet var allt intill perfektion. Oblivion är något jag verkligen älskar. Att krossa rivaler i arenan, att göra brutala uppdrag för Dark Brotherhood, att kunna försvara dom svaga i Fighters Guild. Allt detta älskar jag inom oblivion och detta är bara en liten del av spelet, det finns så mycket mer som jag älskar med detta spel. Innebörden Frihet har en väldigt stor betydelse när det gäller detta spel. Ska jag rädda kungadömet? eller ska jag gå med i Thieves Guild och följa i Gray Fox fotspår? Det är såna frågar du kommer att ställa dig själv under spelets gång eftersom Oblivion är såpass fritt. Du kan ju gå direkt till att rädda ditt kungadöme eller bara skippa det och göra alla sidequests och tro mig det finns hur många som helst. Varje gång man spelar Oblivion så stötter man hela tiden på nya saker att göra och som händer i själva spelet. T.ex att du går in i en grotta och där är det massvis med vampyrer du dräper dom och dom råkar bita dig, några dagar senare så har du blivit en vampyr! Slutligen För er som inte tror att Oblivion är något för er så tycker jag ni iaf som läser min blogg bör testa det. Nästan allt som någonsin har blivit bra in tidigare rpg spel finns i Oblivion som har gjorts bra, om inte bättre. Så spring iväg och köp Oblivion, fixa en kopp te och njut av en värld som är helt underbar

RSS 2.0