Mortal Kombat Vs DC Universe Recension

Har du drömt om att slå sönder Stålmannen så han ligger på marken döende!? Eller att slå Jokerns jobbiga leende i tusentals små delar? I så fall kommer nog Midways senaste "Mortal Kombat" spel passa dig bra! Handlingen är hur skum som helst.

De klassiska MK karaktärerna och de klassiska Dc Universe seriehjältarna dras ihop för att slå ihjäl varandra. Det är lika sjukt som det låter, och inte fan är det låter det bra eller hur..? Själva spelkontrollen fungerar helt värdelöst, slagsmålen känns så konstig, Animationerna är helt värdelösa och den där finessen som finns i t.ex. Soul Calibur 4 finns verkligen inte där. Platserna som man slåss på är så otroligt tråkiga också, helt livlösa och bleka. Jag skulle vilja säga att ni ALDRIG ens tänker tanken på att köpa detta spel, kanske om ni gillar Dc universumet som jag gör, tanken att vara Batman och slå sönder Superman låter ju riktigt lockande, men ajajaj så fel jag hade. Spela hellre Soul Calibur 4 eller det kommande Street Fighter 4 om ni är ute efter ett otroligt bra fightinglir att spela med grabbarna.

Detta spel får 1 av 5 krossade superman ansikten.


Alla hjärtans dag blev nice :)

Som ni alla vet så var det ju alla hjärtans dag i helgen och jag och Jennifer hade det otroligt trevligt. När jag väl vaknade så hade min älskling gjort fattiga riddare åt mig och köpte en donut åt mig, det var såå gott! Senare så tyckte jag att det skulle vara trevligt om Pierre och Sophia kom över och äter middag med oss så det gjorde vi! Jag lagade Chicken Alfredo. Det blev riktigt gott! Sen som efterätt så åt vi kladdkaka och drack lite te och kollade på en film hur mysigt som helst. Jennifer var väldigt ivrig att få sin present så hon fick den i fredags istället, det var en Lacoste perfymbox med dusch gel och hudkräm och en parfymflaska. Det luktade verkligen gudomligt gott. Jag fick fyra böcker av Stephen King. Böckerna finns i 7 delar och är en slags blandning av sagan om ringen i vilda västern miljö, Tänk dig fantasy, science fiction, skräck och western. Låter ju hur ballt som helst! Så detta måste jag ju läsa dessutom älskar jag stephen Kings böcker. Om någon här tycker boken låter intressant så heter den "Det Mörka Tornet" Har redan börjat läsa den och det tog Stephen King 33 år att skriva berättelsen! från 1970 till 2003, det är en brutal lång tid för att skriva en berättelse så den måste ju vara otroligt bra. Sedan så åkte Pierre och Sophia hem runt 23:15 tiden. Idag har jag inte gjort speciellt mycket heller, har bara städat som fan och gått en promenad i snabbt tempo i en 1h och 10min igen! Idag ska vi äta crêpes med champinjon styvning! Det var otroligt länge sen jag åt det och det är ju bara så gott! Ni alla får ha det så bra så hörs vi senare!


Ciao


Helgen var lugn.

Jaha..Då är helgen snart slut då! Denna helg har varit väldigt lugn och mysig :) Igår så var jag och jennifer i Tumba C där jag klippte mig! :D Det blev kort och fint ;) Sen efter det så drog vi iväg och kollade på kläder, dock så hittade vi inte ett skit haha och sen efter det så handlade vi massa mat! Sen så åkte vi hem och tog det lungt. Sen så började jag med maten! Det blev kyckling med potatisklyftor mycket gott måste jag säga! Medans vi åt så såg vi på filmen Seven Pounds med Will smith, en riktigt bra film! Det var som en chickflick för män haha. Idag så har jag inte alls gjort så mkt heller tog en promenad när jag vaknade i en 1h och 10min sen så har jag städat och jag satte nyss igång en tvätt. Jennifer är inne i stan med en kompis så jag ska väl börja med maten strax..Lär bli en tonfisk/kyckling sallad med couscous :)

Ciao

Tufft med att bo själv.

Först och främst ber jag om ursäkt att jag har varit så inaktiv på sistone, har det rätt så tufft nu när man har flyttat till ett eget boende. Har fan knappt tid att städa eller göra roliga saker!  Man måste handla, laga lunch åt morgondagen och laga middag! Sen så ska man diska och städa också..

Men det är fortfarande underbart att ha nåt eget! :D Speciellt på helgerna. Och ja Det kommer bli en fet inflyttningsfest snart men man kan ju inte bjuda för många det är ju bara 45kvm! Jag har börjat deffa med...FIIIIIFAN vad jobbigt det är..äter fan inga kolhydrater alls.. och det är riktigt JÄVLA jobbigt. Men som sagt... No Pain, No Gain!

Nu har jag bara typ 1000kr på som jag ska överleva på denna månad! Det känns bra med ärtsoppa varje dag typ..haha fyfan asså. Aja jag lär överleva annars lär ni märka det ;D

Ciao

RSS 2.0